(8 tuotearviota)

32.00 sis. alv 24%

Varastossa

Quantity

Kuvaus

Xtreme Beauty UV Lash Glue 1-2 sec on valokovetteinen liima, jolla on loistava pysyvyys ja matala höyrypitoisuus. Sopii monille, jotka ovat allergisoituneet normaalille ripsiliimalle.
Ripsiliima on väriltään kirkas ja viskositeetiltaan juoksevaa (+).

Kiinnitä ripsienpidennykset tämän mullistavan liiman avulla. Älä katso enää tarkkoja kosteusprosentteja, kuun asentoa ja vuodenaikaa, vaan tee tasalaatuista jälkeä ympäri vuoden. Tämä on mahdollista uuden teknologian avulla.

Xtreme UV Lash Glue on uusi suosikkiliimasi, koska

✅ 7-8 viikon pysyvyys!
✅ Jopa 80 % onnistumisprosentti allergikoille, jotka eivät ole voineet käyttää ripsienpidennyksiä entisillä tuotteilla. Ripsiliima ei haise, sillä se on äärimmäisen vähähöyryinen.
✅ Parempi pysyvyys, joka vähentää reklamaatioita ja kasvattaa tuottoa.
✅ Kosteusprosentti, lämpötila tai vuodenaika eivät vaikuta enää työskentelyysi. Liima toimii täydellisesti säästä tai vuodenajasta riippumatta.
✅Turvallinen ja testattu
✅Ripset on h
elppo poistaa tavallisella ripsienpidennysten poistoaineella ja ylikasvaneet ripset poistetaan tavalliseen tapaan pinsettien avulla.

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

1). UV-ripsiliimaa ei saa altistaa auringonvalolle, muuten liima heikkenee. Säilytä avaamaton liima viileässä paikassa, omassa pakkauksessaan. Ei saa säilyttää jääkaapissa, sillä lämpötilavaihteluita on haastava kontrolloida! Avaamaton tuote säilyy yhden vuoden ja avattu noin 3 kuukauden ajan. Säilytysolosuhteet vaikuttavat liiman säilyvyyteen.
2). UV-ripsiliimaa tulee käyttää 5/10W 395nm UV-ripsilampun kanssa, muuten se vaikuttaa
liiman kovettumisnopeus ja kestoon.
3). Jos UV- ripsiliimaa on joutunut iholle, se tulee pyyhkiä pois välittömästi paperilla, pyyhkeellä tai kostealla pyyhkeellä. UV-valoa EI saa säteilyttää tuohon kohtaan, muuten iholle tulee polttava tunne ja voit saada aikaan vakaviakin palovammoja. Ei siis koskaan UV valoa iholle, mikäli siihen on roiskunut ripsiliimaa!!  Ripsiliima tulee ehdottomasti säilyttää kaukana kasvoista.
4). Kun uv-ripsiliima on avattu, ruuvaa pullon korkki heti kiinni, muuten se vaikuttaa liiman voimassaoloaikaan.
5). Xtreme UV Lash Glue toimii ainoastaan erikseen myytävän UV lampun kanssa. Käytä näitä tuotteita yhdessä, jotta tiedät käyttäväsi vain turvallisia ja tutkittuja tuotteita.

Käyttöohje:

1). Ravista UV-liimaa noin 30 sekuntia ennen käyttöä, jotta se sekoittuu kunnolla.
2). Pudota UV-liimaa tippa alustalle. Älä laita liimaa suoraan lasi-alustalle, vaan esimerkiksi teipinpalan päälle. Liimatippaa voidaan käyttää noin. 20 minuuttia kerrallaan. Liima on koostumukseltaan juoksevaa.
3). Pidä UV- valon ja silmien välinen etäisyys 10-20 cm (riippuen käytätkö 5W vai 10W tehoista lamppua), kasta ripsikuitu liimatippaan normaalilla tavalla, aseta ripsikuitu luonnonripseen kiinni ja kytke UV valo päälle jalkapolkimella. Pidä painettuna 1-2 sekuntia ja hellitä polkimesta, jolloin lamppu sammuu. Jos käytät uv led light vol.2 settiä, niin lampussa on automaattinen ajastin, eikä poljinta tarvitse pitää painettuna. Polkaise kerran ja lamppu sammuu automaattisesti.
4.) Kun vaihdat liimatippaa tai lopetat työskentelyn, koveta liimatippa UV valolla, jotta se lopettaa minimaalista höyryjen päästämisen.

Edut verrattuna normaaliin ripsiliimaan:

1). Syanoakrylaatin osuus tavanomaisessa ripsienpidennysliimassa on jopa 90 %
95%, joten se aiheuttaa allergioita monille herkille ihmisille. Syanoakrylaatin osuus tässä UV liimassa on vain 75% -85%, joten uv-ripsiliiman käyttö voi olla enemmän
hypoallergeeninen, jolloin useammat asiakkaat voivat sietää tuotetta.
2). Kun tavanomainen ripsiliima on laitettu, sen on odotettava 30-60 minuuttia kuivuakseen
luonnollisesti. Uv liima kuivaa puolestaan välittömästi, joten voit työskennellä ripsi ripseltä, ilman pelkoa yhteen tarttuneista ripsistä.
3). Perinteisellä ripsiliimalla on erittäin tiukat vaatimukset sisälämpötilalle ja kosteusprosentille. Kun vaatimukset eivät täyty, on perinteisellä ripsienpidennysliimalla hidas kuivumisaika ja heikko pysyvyys. UV-ripsiliiman kanssa ei ole näitä huolia.
4). Perinteisen ripsienpidennysliiman kesto on yleensä 4-6 viikkoa, kun puolestaan UV-ripsiliiman kesto voi olla jopa 7-9 viikkoa, joten se on pidempi ja kestävämpi kuin perinteinen ripsiliima.

Ripsitipsit:

 • Valmistaja suosittelee, että ei ripsiä kannata kastella heti laiton jälkeen, vaan noudattaa 12/24h varoaikaa.
 • Mikäli liima ei ole kuivunut täysin laiton aikana, voi ripsien kastelu heikentää pysyvyyttä. Liimasidos kuivaa pääasiassa laiton aikana, mutta täydelliseen kovettumiseen menee hetki aikaa. Voit lopuksi käyttää vielä valoa päällä molempiin ripsiin noin 4 sekunnin ajan, jotta varmistetaan liimasidoksen kuivuminen. Huonosti kovetettu liimasidos hapristuu nopeammin ja huoltoajat tihentyvät.
 • Mikäli ripsipiste sijaitsee ikkunan alla, laske verhot aurinkoisena päivänä, ettei auringonvalo kuivata liimatippaa tai pilaa sitä.
 • Muista pestä aina ripset huolellisesti ja valmistele primerilla, jotta ripsen pinta on puhdas ja hyvin työstettävä. Mikäli ripsen pinnalla on rasvaa, meikkiä tms., ei liima nappaa kiinni vaan ripset tippuvat.
 • Säilytä liimaa omassa pussissaan ja neutraalissa lämpötilassa. Älä jätä suoraan aurinkoon.

Ainesosat:
Ethyl Cyanoacrylates, sodium stearate, photonitianor

VAROITUKSET:

Älä päästä tuotetta iholle. Jos havaitset allergiaoireita tai ärsytystä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi.
Vain ammattilaiskäyttöön ripsiteknikoille. Ei yksityiskäyttöön. Ei saa käyttää avoimien silmien läheisyydessä. Saattaa ärsyttää hengitysteitä. SYANOAKRYLAATTI.
VAARA! Lue etiketti huolellisesti ennen käyttöä. LIIMAA IHON JA SILMÄLUOMET YHDESSÄ SEKUNNISSA.  EI SAA JOUTUU LASTEN KÄSIIN. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo hellävaraisesti vedellä useita minuutteja. Poista silmissä mahdollisesti olevat piilolinssit. Jatka huuhtelua ja pyydä lääkärin konsultaatio. Säilytä pakkaus. Käytä vain sellaisissa tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä lukitussa tilassa. Käytä kahdessa kuukaudessa avaamisen jälkeen. Ylimääräiset pakkaukset tulee hävittää asianmukaisesti ongelmajätteeseen.

8 arviota tuotteelle Xtreme Beauty UV Lash Glue, original

 1. Elina

  Hyvä ja nopea liima! Pitkä pysyvyys

  (0) (0)
 2. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

  Tää on hyvä perus uv liima

  (0) (0)
 3. Essi R. (varmistettu kirjoittaja)

  En ole testannut vielä, mutta varmasti hyvä

  (0) (0)
 4. Anne V. (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote tuttu ja nyt vielä poistuvana entistä edullisempi.

  (0) (0)
 5. Sigre S. (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä liima, tekee työnsä.

  (0) (0)
 6. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas hinta laatusuhde👌🏼

  (0) (0)
 7. Jenna (varmistettu kirjoittaja)

  Liima toimii kuten luvattu, tykkään!

  (0) (0)
 8. Tiia W. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä laatuinen liima. Liima täytyy vaan avata joka kerta neulalla uudestaan koska menee aina tukkoon.

  (0) (0)
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yleisarvosana*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Vastasiko tuote tuotteen kuvaustietoja?
0/5
* Luokitus on pakollinen
Oletko tyytyväinen tilaukseesi?
0/5
* Luokitus on pakollinen
Suosittelisitko tuotetta muille?
0/5
* Luokitus on pakollinen